Forum Home Forum Home > Site News, Newbies, Help and Improvements > Report bugs here
  New Posts New Posts RSS Feed - Active Topics
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Topic ClosedActive Topics

 Post Reply Post Reply
Author
Message
andu View Drop Down
Forum Senior Member
Forum Senior Member
Avatar

Joined: September 27 2006
Location: Romania
Status: Offline
Points: 3089
Direct Link To This Post Topic: Active Topics
    Posted: February 09 2007 at 09:10
I recently started using the Active Topics features so I don't know if this is a recent bug or it's just it's way to go. It has happened to me many times the last week and it's pretty annoying because I'm the kinda guy who reads the forums in an exhhaustive manner. When I start the Active Topics, I read the new posts from the first page with highlighted threads (I do it by opening the threads with "Open in new window"); when I'm done, I go for the next page of threads with new posts, but I get this message: "Sorry, there are no new posts since your last visit" and the displayed time of my last visit is just 20 minutes back (probably the time when I activated the feature). [It also happens when passing from page 2 to page 3, from 3 to 4, etc; and by going "Back" I don't get back what I had, but I get on the main forum page; this means losing all the active topics to read and going for them in the old way; frustrating!]  I don't always remember what's the time of my last visit, in order to set up myself the active threads; and even if I do, the options are too standard (last 8 hours, last 12 hours, etc) for me to get to read ALL the posts I've missed.
 
Can it be fixed, or can I avoid it somehow?
Back to Top
Snow Dog View Drop Down
Special Collaborator
Special Collaborator
Avatar
Errors & Omissions Team

Joined: March 23 2005
Location: Caerdydd
Status: Offline
Points: 32995
Direct Link To This Post Posted: February 09 2007 at 09:32
I don.t think I have this problem, but..I;m not absolutely sure I understand what your problem is.Embarrassed
Back to Top
chopper View Drop Down
Special Collaborator
Special Collaborator
Avatar
Honorary Collaborator

Joined: July 13 2005
Location: Essex, UK
Status: Offline
Points: 18521
Direct Link To This Post Posted: February 09 2007 at 10:26
Me neither, but I use Active Topics all the time and I've never had this message.
Back to Top
Easy Livin View Drop Down
Special Collaborator
Special Collaborator
Avatar
Honorary Collaborator / Retired Admin

Joined: February 21 2004
Location: Scotland
Status: Offline
Points: 15580
Direct Link To This Post Posted: February 09 2007 at 11:01

I use the active topics in the way you describe Andu, and it works fine for me. Are you using the quick log-in by any chance (or not logged in). It's best to use the "Log in" button.

If that's not the answer, it sounds like a cookie related problem.

Back to Top
Tuzvihar View Drop Down
Special Collaborator
Special Collaborator
Avatar
Honorary Collaborator

Joined: May 18 2005
Location: C. Schinesghe
Status: Online
Points: 12697
Direct Link To This Post Posted: February 09 2007 at 11:23
Originally posted by andu andu wrote:

I recently started using the Active Topics features so I don't know if this is a recent bug or it's just it's way to go. It has happened to me many times the last week and it's pretty annoying because I'm the kinda guy who reads the forums in an exhhaustive manner. When I start the Active Topics, I read the new posts from the first page with highlighted threads (I do it by opening the threads with "Open in new window"); when I'm done, I go for the next page of threads with new posts, but I get this message: "Sorry, there are no new posts since your last visit" and the displayed time of my last visit is just 20 minutes back (probably the time when I activated the feature). [It also happens when passing from page 2 to page 3, from 3 to 4, etc; and by going "Back" I don't get back what I had, but I get on the main forum page; this means losing all the active topics to read and going for them in the old way; frustrating!]  I don't always remember what's the time of my last visit, in order to set up myself the active threads; and even if I do, the options are too standard (last 8 hours, last 12 hours, etc) for me to get to read ALL the posts I've missed.
 
Can it be fixed, or can I avoid it somehow?


I know this problem. I also experienced it a couple of times. Really annoying.
Back to Top
andu View Drop Down
Forum Senior Member
Forum Senior Member
Avatar

Joined: September 27 2006
Location: Romania
Status: Offline
Points: 3089
Direct Link To This Post Posted: February 10 2007 at 07:20
it just happened again.

at 13:08 pm precisely i turned on the Active Topics feature to read what was posted since 03:40 am, the time of my last visit. this is what it showed me: 5 pages of threads with new posts - .

then after fifteen minutes, I clicked "Next" to get on the 2nd page - and this it what it showed me: .

By going "Back" I only managed to get on the Forum Index.
It has happened on both IE and Firefox. I never use "quick login".
Back to Top
Easy Livin View Drop Down
Special Collaborator
Special Collaborator
Avatar
Honorary Collaborator / Retired Admin

Joined: February 21 2004
Location: Scotland
Status: Offline
Points: 15580
Direct Link To This Post Posted: February 10 2007 at 11:48
OK, I'll pass it on.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.141 seconds.

Donate monthly and keep PA fast-loading and ad-free forever.