Forum Home Forum Home > Site News, Newbies, Help and Improvements > Report bugs here
  New Posts New Posts RSS Feed - What happened around ME?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Topic ClosedWhat happened around ME?

 Post Reply Post Reply
Author
Message Reverse Sort Order
Angelo View Drop Down
Special Collaborator
Special Collaborator
Avatar
Honorary Collaborator / Retired Admin

Joined: May 07 2006
Location: Italy
Status: Offline
Points: 13230
Direct Link To This Post Topic: What happened around ME?
    Posted: January 30 2011 at 08:54
So we have a massive forum, a huge server, a giant database, a galactic web master and forum software that can't keep up. Nice! Cool
Back to Top
[email protected] View Drop Down
Forum & Site Admin Group
Forum & Site Admin Group
Avatar
Co-founder, Admin & Webmaster

Joined: January 29 2004
Location: Canada
Status: Offline
Points: 3983
Direct Link To This Post Posted: January 30 2011 at 07:40
Fixed

Geek

Again, thanks for reporting.

Theses errors are related to the fact that PA is now a massssssive forum Hug
Prog On !
Back to Top
DamoXt7942 View Drop Down
Forum & Site Admin Group
Forum & Site Admin Group
Avatar
Avant/Cross/Neo/Post Teams

Joined: October 15 2008
Location: Okayama, Japan
Status: Offline
Points: 16472
Direct Link To This Post Posted: January 30 2011 at 06:57
Originally posted by M@X [email protected] wrote:

I will check this out, it is probably related to the problems of POST COUNTING.

Thanks for reporting
Not related to this as Uwe's mentioned?



LOL
Back to Top
[email protected] View Drop Down
Forum & Site Admin Group
Forum & Site Admin Group
Avatar
Co-founder, Admin & Webmaster

Joined: January 29 2004
Location: Canada
Status: Offline
Points: 3983
Direct Link To This Post Posted: January 30 2011 at 06:39
I will check this out, it is probably related to the problems of POST COUNTING.

Thanks for reporting
Prog On !
Back to Top
Rivertree View Drop Down
Special Collaborator
Special Collaborator
Avatar
PSIKE Team & Band Submissions

Joined: March 22 2006
Location: Germany
Status: Offline
Points: 17332
Direct Link To This Post Posted: January 30 2011 at 04:57
you are not allowed to change your avator, buddy Big smile ... no, seriously ... this is a bug
you're right, every forum member hyperlink (last post column) is provided with PF=0  Confused



Edited by Rivertree - January 30 2011 at 05:00
Back to Top
Tuzvihar View Drop Down
Special Collaborator
Special Collaborator
Avatar
Honorary Collaborator

Joined: May 18 2005
Location: C. Schinesghe
Status: Offline
Points: 12783
Direct Link To This Post Posted: January 30 2011 at 04:56
I confirm. Wacko
Back to Top
DamoXt7942 View Drop Down
Forum & Site Admin Group
Forum & Site Admin Group
Avatar
Avant/Cross/Neo/Post Teams

Joined: October 15 2008
Location: Okayama, Japan
Status: Offline
Points: 16472
Direct Link To This Post Posted: January 30 2011 at 01:37
Just when I try to see every profile (including mine), an error message pops up as follows:



Confused

EDIT: every profile link (upon "Last Post" board) says "http://www.progarchives.com/forum/member_profile.asp?PF=0" ... Ouch
EDIT 2: And this phenomenon happens upon "Forum Home", not upon each Forum ...


Edited by DamoXt7942 - January 30 2011 at 01:50
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.164 seconds.

Donate monthly and keep PA fast-loading and ad-free forever.