Print Page | Close Window

'www' Problem.

Printed From: Progarchives.com
Category: Site News, Newbies, Help and Improvements
Forum Name: Report bugs here
Forum Description: Help us improve the site from a tech standpoint
URL: http://www.progarchives.com/forum/forum_posts.asp?TID=103900
Printed Date: January 28 2022 at 11:36
Software Version: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com


Topic: 'www' Problem.
Posted By: aglasshouse
Subject: 'www' Problem.
Date Posted: August 31 2015 at 20:25
Whenever I try to access any of the forums in the 'Web Wiz' system (JMA, MMA, PA) without the use of the World Wide Web passage in the URL I receive an error message. I've tried accessing on other platforms but it doesn't seem to work. 

Basically if I don't put www in the URL I get an error and am not able to visit the site. A small problem of course, but then again I am use to convenient use. Is there any fix to this or is it just me? Don't mean to be a nag.


-------------
http://fryingpanmedia.com



Replies:
Posted By: someone_else
Date Posted: September 01 2015 at 03:17
I have encountered the same problem during the last two weeks or so. I guess that "www" stands for "Web Wiz Works", even when it does not.

-------------


Posted By: aglasshouse
Date Posted: September 02 2015 at 14:08
That could very well be.

-------------
http://fryingpanmedia.com



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk