Print Page | Close Window

New password working on forum, but not on site

Printed From: Progarchives.com
Category: Site News, Newbies, Help and Improvements
Forum Name: Report bugs here
Forum Description: Help us improve the site from a tech standpoint
URL: http://www.progarchives.com/forum/forum_posts.asp?TID=110730
Printed Date: June 30 2022 at 02:08
Software Version: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com


Topic: New password working on forum, but not on site
Posted By: Modrigue
Subject: New password working on forum, but not on site
Date Posted: April 10 2017 at 06:18
Hello,

I changed my password and it worked fine on the forum, I can connect/disconnect.
Unfortunately, I cannot log in PA's website anymore, even on various browsers. It displays the following error:

ErrorCode -160
ErrorDescription Member password incorrect
ResultData 
Member password incorrect


Is this a known bug?
Can somebody help me? Confused

BTW, i did the same operation on MMA and JMA, and it worked fine, both for the websites and the forum.


-------------
https://soundcloud.com/modrigue" rel="nofollow - Soundcloud



Replies:
Posted By: Modrigue
Date Posted: April 10 2017 at 09:03
Anyone? Cry

-------------
https://soundcloud.com/modrigue" rel="nofollow - Soundcloud


Posted By: Rivertree
Date Posted: April 10 2017 at 11:30
cookies deleted?



-------------
https://www.mixcloud.com/uwe-zickel/uploads/?order=latest" rel="nofollow">


Posted By: Modrigue
Date Posted: April 11 2017 at 03:38
Ok, there seems to be a limitation on the password size on the website, but not on the forum.

I shortened my password to ~12 characters and it works now, both on forum and on the website.


-------------
https://soundcloud.com/modrigue" rel="nofollow - Soundcloud



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk