Print Page | Close Window

access denied bug again....

Printed From: Progarchives.com
Category: Site News, Newbies, Help and Improvements
Forum Name: Report bugs here
Forum Description: Help us improve the site from a tech standpoint
URL: http://www.progarchives.com/forum/forum_posts.asp?TID=79059
Printed Date: May 25 2022 at 01:24
Software Version: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com


Topic: access denied bug again....
Posted By: Sean Trane
Subject: access denied bug again....
Date Posted: June 16 2011 at 06:53
mailto:[email protected]" rel="nofollow - [email protected] ,
can you PLEASE find a solution to this??? It's now spreading to PMs.... I'm annoyed at losing lengthy posts
 
I come here for enjoyment and I don't find retuyping posts twice enjoyable... strangely enough it rarely happens to unimportnt posts
 
ThanksSmile
 
hugues


-------------
let's just stay above the moral melee
prefer the sink to the gutter
keep our sand-castle virtues
content to be a doer
as well as a thinker,
prefer lifting our pen
rather than un-sheath our sword



Replies:
Posted By: lazland
Date Posted: June 16 2011 at 12:32
I had it for the first time in ages today.

-------------
Enhance your life. Get down to www.lazland.org


Posted By: Sean Trane
Date Posted: June 17 2011 at 03:55
This only happens on your sites (JMA , but I rarely go to MMA), btw
 
and again this morning
 
 
And I can't reach JMA this morning...OuchShocked
 
And MMA (just checked for the hell of it)


-------------
let's just stay above the moral melee
prefer the sink to the gutter
keep our sand-castle virtues
content to be a doer
as well as a thinker,
prefer lifting our pen
rather than un-sheath our sword


Posted By: Dean
Date Posted: June 17 2011 at 05:06
Some pages are not loading (SQL errors) and I'm getting Server Error (500) when posting too.

-------------
What?


Posted By: Junges
Date Posted: June 17 2011 at 05:15
Is the website offline? I can access the forum, but not the site.


Posted By: Junges
Date Posted: June 17 2011 at 05:15
Originally posted by Dean Dean wrote:

I'm getting Server Error (500) when posting too.
+1.


Posted By: Sean Trane
Date Posted: June 17 2011 at 05:22
Darn it, another Klingon attack!!!!LOLStern Smile
 
Actually if our messages go through despite the 5Err message, we're not seeing our posts being updated on the forum menus, despite being featured (or acknowleged) at the bottom of the page
 
the last post of the present thread on the forum menu  is still Lazland's from yesterday


-------------
let's just stay above the moral melee
prefer the sink to the gutter
keep our sand-castle virtues
content to be a doer
as well as a thinker,
prefer lifting our pen
rather than un-sheath our sword


Posted By: Sean Trane
Date Posted: June 17 2011 at 05:38
mmmmhh!!!.... given the few amount (unusually low for this time day) of members online present at the bottom of the page , I'd say that most everyone is locked out from the forums as well
Confused
 
 
OK, JMA is accessible again!!Clap
 
They've also had review problems there, BTW...


-------------
let's just stay above the moral melee
prefer the sink to the gutter
keep our sand-castle virtues
content to be a doer
as well as a thinker,
prefer lifting our pen
rather than un-sheath our sword


Posted By: Marty McFly
Date Posted: June 17 2011 at 05:59

I grew a habit of CTRL+A, CTRL+C of entire text before posting anything. It usually helps.

But when I forgot to do this, I'm quite angry.


What can possibly be the cause ? Too many people using PA ? Too many visitors ?



-------------
There's a point where "avant-garde" and "experimental" becomes "terrible" and "pointless,"
   -Andyman1125 on Lulu



Even my cat believes that :-)


Posted By: Dean
Date Posted: June 17 2011 at 06:20
Originally posted by Marty McFly Marty McFly wrote:

I grew a habit of CTRL+A, CTRL+C of entire text before posting anything. It usually helps.

But when I forgot to do this, I'm quite angry.

I do that too - especially now since the time-out error happens so often.

Originally posted by Marty McFly Marty McFly wrote:

What can possibly be the cause ? Too many people using PA ? Too many visitors ?

It's not too many people (if JMA and MMA are suffering the same problems it can't be). I think it is a combination of things, some server related and some related to the current version of the web-wiz software, but only [email protected] will know for sure.

-------------
What?


Posted By: Easy Livin
Date Posted: June 17 2011 at 11:08
What's ctrl+a?


Posted By: Dean
Date Posted: June 18 2011 at 02:57
Originally posted by Easy Livin Easy Livin wrote:

What's ctrl+a?
"Select All"

-------------
What?


Posted By: Easy Livin
Date Posted: June 21 2011 at 14:50
Thanks!


Posted By: harmonium.ro
Date Posted: July 02 2011 at 07:17
Is anyone having major problems with PA this morning? It's running VERY bad for me.

Since yesterday it loads very, very slow for me (usually it doesn't load a thread from the first try), but I assumed it's an issue from my ISP. However all other websites work fine for me, and this morning I started getting a lot of "Access Denied" errors (about 1 in 3 posts Angry, never such a high occurence), and this bug also just reappeared:




Posted By: harmonium.ro
Date Posted: July 02 2011 at 09:51
Three consecutive "Acces denied", that's a first Angry


Posted By: Guldbamsen
Date Posted: July 02 2011 at 09:55
^me too - tried to write a comment to an album, but internal error keep popping upAngry

-------------
“The Guide says there is an art to flying or rather a knack. The knack lies in learning how to throw yourself at the ground and miss.”

- Douglas Adams


Posted By: Sean Trane
Date Posted: July 02 2011 at 11:41
Didn't get any problems this morning, but thanks for the warning that it's back.

-------------
let's just stay above the moral melee
prefer the sink to the gutter
keep our sand-castle virtues
content to be a doer
as well as a thinker,
prefer lifting our pen
rather than un-sheath our sword


Posted By: harmonium.ro
Date Posted: July 03 2011 at 11:42
Wow, I just wanted to post here that I got seven consecutive errors when trying to send a PM (and that it looks like if I keep trying I'll keep getting it), when I also got the error here in this thread (twice). LOL

Good thing I've saved the text of the PM before trying the first time!


EDIT: looks like it worked posting here after I logged out and in back again. Let's hope it works for the PM too.

EDIT2: it did, but only after showing me consecutive error #8 Angry LOL


Posted By: Guldbamsen
Date Posted: July 03 2011 at 13:21
^Somethings up(or down), that´s for sure - internal error happens nearly every time I try to pm folks - especially on review comments. Really wanted to pm Mellotron Storm on his Catapilla review, but yeah no diceHead on wall 

-------------
“The Guide says there is an art to flying or rather a knack. The knack lies in learning how to throw yourself at the ground and miss.”

- Douglas Adams


Posted By: Vompatti
Date Posted: July 13 2011 at 18:49
Is there any particular reason I get this every time I try to post something on http://en.wikipedia.org/wiki/Lynx_%28web_browser%29" rel="nofollow - Lynx  or http://en.wikipedia.org/wiki/Links_%28web_browser%29" rel="nofollow - Links ? Geek Confused


-------------
http://nervoushorse.com/" rel="nofollow">


Posted By: Guldbamsen
Date Posted: September 02 2011 at 09:27
Again................, I thought I was through this business.....

-------------
“The Guide says there is an art to flying or rather a knack. The knack lies in learning how to throw yourself at the ground and miss.”

- Douglas Adams



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk