Print Page | Close Window

Server Upgrade July/Aug (500 ERROR)

Printed From: Progarchives.com
Category: Site News, Newbies, Help and Improvements
Forum Name: Report bugs here
Forum Description: Help us improve the site from a tech standpoint
URL: http://www.progarchives.com/forum/forum_posts.asp?TID=80536
Printed Date: August 17 2022 at 19:53
Software Version: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com


Topic: Server Upgrade July/Aug (500 ERROR)
Posted By: Seyo
Subject: Server Upgrade July/Aug (500 ERROR)
Date Posted: August 17 2011 at 06:37
***********************************************************************************
Web server been upgraded July 31, 2015 
I had to change the files from a hard disk to another
and it is possible that there is still some issues
please report them here, I'll monitor closely in the next days

Thanks

***********************************************************************************



When I try to update album info, after clicking submit button, the following message is displayed:

500 - Internal server error.

There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.





Replies:
Posted By: NotAProghead
Date Posted: August 17 2011 at 15:24
I see this sometimes too. 

No problem when editing info from Admin panel.


-------------
Who are you and who am I to say we know the reason why... (D. Gilmour)


Posted By: Seyo
Date Posted: August 18 2011 at 04:49
OK, I hope it is something temporary....


Posted By: harmonium.ro
Date Posted: August 18 2011 at 05:03
When I get this, it's usually because of an error of mine, like using some special characters in the album title, or uploading a huge-size cover image. Sometimes it's unexplainable. See these threads for more occurences: forum_posts.asp?TID=77873" rel="nofollow - Server bug again or forum_posts.asp?TID=77084" rel="nofollow - Album & cover update bug or forum_posts.asp?TID=77347" rel="nofollow - 500 error !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! or forum_posts.asp?TID=77162" rel="nofollow - server error , edit review ratings , etc.


Posted By: DamoXt7942
Date Posted: September 23 2011 at 01:42
PA database is completely dead. Dead

-------------
http://www.facebook.com/damoxt7942" rel="nofollow">


Posted By: SaltyJon
Date Posted: September 23 2011 at 01:52
I see I'm not the only one who PA's dead for tonight...I'll chime in too!

-------------
http://www.last.fm/user/Salty_Jon" rel="nofollow">


Posted By: Tarcisio Moura
Date Posted: September 23 2011 at 08:09
In my case the problem remains the same. I was unable to update the ones I mentioned a few days ago. Quite annoying.


Posted By: DamoXt7942
Date Posted: September 23 2011 at 17:45
Originally posted by DamoXt7942 DamoXt7942 wrote:

PA database is completely dead. Dead
This morning the database works well. Smile


-------------
http://www.facebook.com/damoxt7942" rel="nofollow">


Posted By: Tarcisio Moura
Date Posted: September 24 2011 at 06:25
Nope. I just tried to update one of them a minute ago and the problem remained.


Posted By: yam yam
Date Posted: October 27 2011 at 15:05
I haven't been able to use the search and add YouTube videos tool for about six weeks now. I've tried everything - logging out & back in again, restarting the computer, even tried a completely different computer, but all to no avail. The preview of the video always works (and plays) fine, but as soon as I hit the 'add this video' tab, I get the same annoying error message referred to in this thread (500 - Internal Server Error. There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed) every time. Had no problem in the early part of 2011, when I added several vids for different bands, but now it's impossible for me to do it for any of them. Doesn't matter whether I try to add a comment in the box below, or just add the video as it is - it's a failure every time! The strange thing is, I keep seeing user-submitted video feeds all the time on facebook - so someone is managing it somehow. Any ideas anyone?  Unhappy
 
Edit: I can add albums to a band's discography just fine - I've never had a single hitch with that...It's just the search and add video tool that simply refuses to work for me anymore.


Posted By: Catcher10
Date Posted: October 27 2011 at 15:45
I only get this error message when trying to upload an image on MMA website.......My issue here on PA is I cannot delete images from my file manager....I am close to full (but this is on another thread.....supposedly has to do with IE8)

-------------


Posted By: yam yam
Date Posted: October 27 2011 at 18:45
This internal server issue is nothing to do with IE8 (or IE9 which I am using) I don't think. I tried to upload a video tonight using Safari as my browser and exactly the same thing happened. One thing that happened with Safari though that I thought seemed strange when I logged into the forum was a small message box which appeared briefly while the log-in details were being processed saying "missing plug-in"...The log in was succesful however, but I wonder if this mysterious missing plug-in (I haven't seen the message when I log in to the forum using IE9 though) is anything to do with my inability to use the video upload tool?? Surely an internal server error message suggests a problem within PA itself though rather than anything to do with the computer trying to access the problematic resource?


Posted By: harmonium.ro
Date Posted: October 28 2011 at 07:47
[email protected] promised a software update for sometime in the next weeks. This might solve the issue permanently. 


Posted By: yam yam
Date Posted: November 09 2011 at 20:55
I'm totally convinced that this isn't a general software issue.  My own particular problem with adding videos using the 'search and add YouTube videos' tool only started after I made a change to the account I use on here back in the summer. Prior to this, every video I added went through without a single hitch - and there were about 15 of them in all I guess, over a period of several weeks. Since that change, not one attempt has been succesful - and I have tried adding a selection of different videos on numerous occasions now. This is not a commonly reported problem, which it would be if there was anything actually wrong with the 'search and add' software, & therefore makes me think it is something connected with the setting up of actual account permissions in my own case, rather than a general sofware isssue. It is too much of a sudden transition from 100% success rate to 0% success rate for it to be an occasional software bug. The error message "500 - Internal server error. There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed" is a non-specific error message that can caused by many different things - I just got exactly the same message displayed when I clicked on a link to a post of a duplicate album entry that had since been deleted by admin - if something isn't available (or isn't allowed, which I think is my own particular problem) you get this same standard page displayed. Hopefully someone with appropriate admin permissions will have a look at the way my account is set up, and just make sure that there isn't a block of some kind in place here.
Thanks in advance. Thumbs Up


Posted By: Guldbamsen
Date Posted: December 29 2011 at 14:16
The old internal error is back again - and now when I´m trying to add an album by Redshift. Damn this is irritating - I just thought I had gotten the hang of this adding business, and now the computer is out to ruin my workDead
Sometimes I feel like I´m working with a descendant of HAL 9000...


-------------
“The Guide says there is an art to flying or rather a knack. The knack lies in learning how to throw yourself at the ground and miss.”

- Douglas Adams


Posted By: pollostar
Date Posted: March 22 2012 at 01:21
This error is a very common error in any browser or it can show up in any operating system.
It shows  inside browser . Its a server problem that means some problems happening in server and server not able to recognize this error.In this problem you simply do first one thing just reload the web page  sometimes this error can be solved by only this technique.


-------------
But sorry I'm a technical support spammer.


Posted By: Epignosis
Date Posted: April 25 2012 at 21:55
I'm getting this error when I try to access several Neo-Prog albums or artist pages.

Some are working and some are not.

Edit: It's not just Neo-Prog, it's other sub genres.


Posted By: Windhawk
Date Posted: April 25 2012 at 22:21
Artist and album  pages are affected throughout the site now. This one needs resolving fast.

-------------
Websites I work with:

http://www.progressor.net
http://www.houseofprog.com

My profile on Mixcloud:
https://www.mixcloud.com/haukevind/


Posted By: ProgShine
Date Posted: April 26 2012 at 00:09
I'm having it on some albums and some letters page as well.

-------------
https://progshinerecords.bandcamp.com





Posted By: Angelo
Date Posted: April 26 2012 at 12:54
could you be a bit more specific, and indicate (or better, copy) the links that result in this error? We have 1000's of albums we can click on, but random clicks won't be useful in analysing and solving your problems. Thanks.

-------------
http://www.angelosrockorphanage.com" rel="nofollow - My blog: Angelo's Rock Orphanage


Posted By: Bosh66
Date Posted: May 12 2012 at 05:28
Looks like this issue is back. I'm trying to add a Memfis album and keep getting the error message -

500 - Internal server error.

There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.

Thanks, Chris.



Posted By: sl75
Date Posted: June 10 2012 at 20:37
I am having the same problem at the moment, from two attempts at adding an album to the Various Artists (Concept Albums) page.
I added two other albums to the Ariel's page last night with no problems, it's a new problem this morning.


Posted By: Andy Webb
Date Posted: June 10 2012 at 20:47
If you post the info here I'll add it for you. Smile

A lot of times, though, it's simply because the album art isn't in jpg format.


-------------
http://ow.ly/8ymqg" rel="nofollow">


Posted By: sl75
Date Posted: June 10 2012 at 21:20

Whoops - it was a png. All fixed now. Thanks



Posted By: Bosh66
Date Posted: June 16 2012 at 16:06
Andy, please can you or someone add the following album to the memfis discography as the 500 error is persisting - http://www.progarchives.com/artist.asp?id=3134" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/artist.asp?id=3134
Thumbs Up

Title name – Vertigo

Released year – 2011

Releases info –

Recorded and Mixed at Studio Bohussound, Kungälv, April-May 2008

Produced by Memfis and Fredrik Reinedahl

Engineered by Fredrik Reinedahl

Mastered by Dragan Tanaskovic at Studio Bohussound

Artwork by Claes Josefsson

Music written by Mattias Engström, except 'Versus' by Mattias and Henrik

Lyrics written by Daniel Götstedt, except 'The Burden' by Mattias and Daniel

Released as a Pay What You Want download on the band's website - http://www.memfisband.com/vertigo-album.html" rel="nofollow -

Track listing -     

1. Serpent (3:36)

2. Vertigo (3:04)

3. Enigma (4:21)

4. The Great Escape (3:36)

5. A Path With Heart (2:47)

6. Versus (3:10)

7. The Burden (2:06)

8. In Chase of Death (2:08)

9. Phlow (4:42)

10. I, Sentinel (2:36)

11. Hiatus (3:20)

12. Breakthrough (3:18)

 Musicians and performers -

- Mattias Engström / Guitars and Vocals

- Daniel Götstedt / Guitars and Vocals

- Henrik Hedelund / Bass

- Carl-Johan Lindblad / Drums

Guest appearance on the track 'Vertigo' by Linus Jägerskog

Vertigo High Resolution Cover Art

Thanks!



Posted By: heidevik
Date Posted: June 17 2012 at 09:45
I'm getting this error message when I try to upload videos to the Pokerface artist-page. I can select the vids, but when i hit the "add this video"-button I get the "500-internal server error"-message. Anyone here who can help me out?


Posted By: Anthony H.
Date Posted: June 22 2012 at 11:32
Indeed, it's happening whenever I try to add an album. I waited a few days, and it's still persisting.

If this keeps going long enough, discographies will start getting out of date.


-------------


Posted By: seventhsojourn
Date Posted: July 17 2012 at 15:56
^ ^^ I keep getting the 500 - Internal server error when I try to edit an album. Angry


Posted By: Andy Webb
Date Posted: July 17 2012 at 16:06
^Using the admin zone tends to work.

If that doesn't, check the file format of the album art. PA only accepts jpg, and .png tends to incite the dreaded 500 error.


-------------
http://ow.ly/8ymqg" rel="nofollow">


Posted By: Andy Webb
Date Posted: July 17 2012 at 16:10
Originally posted by Bosh66 Bosh66 wrote:

Andy, please can you or someone add the following album to the memfis discography as the 500 error is persisting - http://www.progarchives.com/artist.asp?id=3134" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/artist.asp?id=3134
Thumbs Up

Title name – Vertigo

Released year – 2011

Releases info –

Recorded and Mixed at Studio Bohussound, Kungälv, April-May 2008

Produced by Memfis and Fredrik Reinedahl

Engineered by Fredrik Reinedahl

Mastered by Dragan Tanaskovic at Studio Bohussound

Artwork by Claes Josefsson

Music written by Mattias Engström, except 'Versus' by Mattias and Henrik

Lyrics written by Daniel Götstedt, except 'The Burden' by Mattias and Daniel

Released as a Pay What You Want download on the band's website - http://www.memfisband.com/vertigo-album.html" rel="nofollow -

Track listing -     

1. Serpent (3:36)

2. Vertigo (3:04)

3. Enigma (4:21)

4. The Great Escape (3:36)

5. A Path With Heart (2:47)

6. Versus (3:10)

7. The Burden (2:06)

8. In Chase of Death (2:08)

9. Phlow (4:42)

10. I, Sentinel (2:36)

11. Hiatus (3:20)

12. Breakthrough (3:18)

 Musicians and performers -

- Mattias Engström / Guitars and Vocals

- Daniel Götstedt / Guitars and Vocals

- Henrik Hedelund / Bass

- Carl-Johan Lindblad / Drums

Guest appearance on the track 'Vertigo' by Linus Jägerskog

Vertigo High Resolution Cover Art

Thanks!


Just saw this now, sorry!

http://www.progarchives.com/album.asp?id=38504" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/album.asp?id=38504


-------------
http://ow.ly/8ymqg" rel="nofollow">


Posted By: seventhsojourn
Date Posted: July 18 2012 at 05:27
Originally posted by Andy Webb Andy Webb wrote:

^Using the admin zone tends to work.

If that doesn't, check the file format of the album art. PA only accepts jpg, and .png tends to incite the dreaded 500 error.
 
Many thanks for trying to help Andy. Thumbs Up
 
Unfortunately, while I can add artists and bios from the Admin Zone I can't edit albums there. I checked the album art and it's a jpg. Tried to fix a couple of typos again today but still not working... I think the clue is in the 'internal error' part of the message.
 
 


Posted By: Gerinski
Date Posted: July 18 2012 at 10:44
Originally posted by Andy Webb Andy Webb wrote:

If you post the info here I'll add it for you. Smile

A lot of times, though, it's simply because the album art isn't in jpg format.
 
 
For a moment I thought I had read "A lot of times, though, it's simply because the album isn't prog enough"  LOL


Posted By: Andy Webb
Date Posted: July 18 2012 at 12:44
Originally posted by seventhsojourn seventhsojourn wrote:

Originally posted by Andy Webb Andy Webb wrote:

^Using the admin zone tends to work.

If that doesn't, check the file format of the album art. PA only accepts jpg, and .png tends to incite the dreaded 500 error.
 
Many thanks for trying to help Andy. Thumbs Up
 
Unfortunately, while I can add artists and bios from the Admin Zone I can't edit albums there. I checked the album art and it's a jpg. Tried to fix a couple of typos again today but still not working... I think the clue is in the 'internal error' part of the message.
 
 

What's the album? I'll give it a shot.


-------------
http://ow.ly/8ymqg" rel="nofollow">


Posted By: Bosh66
Date Posted: July 19 2012 at 02:48
[/QUOTE]

Just saw this now, sorry!

http://www.progarchives.com/album.asp?id=38504" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/album.asp?id=38504
[/QUOTE]
Andy, thanks for your help on this. Appreciated.


Posted By: Finnforest
Date Posted: September 14 2012 at 21:39
I'm also getting the error now when trying to edit albums.  It can be done from the Admin section but does anyone know status of fixing the problem from the artist page "edit" button?

-------------



Posted By: Andy Webb
Date Posted: September 14 2012 at 21:42
I think it's only in isolated cases, as I can use both the main site interface and the admin section perfectly well. 

-------------
http://ow.ly/8ymqg" rel="nofollow">


Posted By: Finnforest
Date Posted: September 14 2012 at 21:49
Ok, thanks Andy!

-------------



Posted By: colorofmoney91
Date Posted: September 27 2012 at 19:05
ture, error for me :(

-------------
http://hanashukketsu.bandcamp.com" rel="nofollow - Hanashukketsu


Posted By: FragileKings
Date Posted: September 28 2012 at 21:04
After logging in twice and typing my comment on a review I often get this message. It's annoying because I really don't feel like typing my comment again and even if I do I get the same message again. I usually have to try again another time. I think I have to start saving my comments so that I can just copy and paste later in case they don't get posted the first time.

-------------
I used to be a fan of particular bands like Rush, Yes, and Deep Purple. Now I travel the Proglands, exploring a little bit of everything. I have become a Prog Voyager.


Posted By: Battlestations
Date Posted: November 12 2012 at 03:45
The "error 500" is still very much alive and well. Every time we try to add a video, we get it, no matter what we do.


Posted By: AtomicCrimsonRush
Date Posted: November 13 2012 at 07:06
Originally posted by Battlestations Battlestations wrote:

The "error 500" is still very much alive and well. Every time we try to add a video, we get it, no matter what we do.


Videos added by me.... as I felt you should not miss out due to a glitch.

 It never happens for me (this error) - so whats the story? 


-------------


Posted By: Battlestations
Date Posted: November 13 2012 at 08:07
Actually it seems rather random. It appears some people can and others can't, on both sides of the fence (i.e. simple members or collabs). Simple as that. As to what that stems from is anybody's guess...

Thanks for the additions Wink


Posted By: progaardvark
Date Posted: December 06 2012 at 11:34
Currently I am seeing this error on the following pages:
 
http://www.progarchives.com/artist.asp?id=6704" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/artist.asp?id=6704
http://www.progarchives.com/artist.asp?id=5076" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/artist.asp?id=5076
http://www.progarchives.com/artist.asp?id=131" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/artist.asp?id=131
http://www.progarchives.com/artist.asp?id=507" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/artist.asp?id=507
http://www.progarchives.com/artist.asp?id=7678" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/artist.asp?id=7678
http://www.progarchives.com/artist.asp?id=7679" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/artist.asp?id=7679
 
I'm not doing any adding, just viewing the pages. I'm getting the same results in IE and Firefox.


-------------
----------
to meet anyone nose at nose
the walls have hearsay
he go to four feet
take the moon with the teeth
he has a good beak
the stone as roll not heap up not foam


Posted By: progaardvark
Date Posted: December 06 2012 at 11:38
Now I'm getting the error on the Steve Hackett, Eloy, and IQ pages:
 
http://www.progarchives.com/artist.asp?id=782" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/artist.asp?id=782
http://www.progarchives.com/artist.asp?id=95" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/artist.asp?id=95
http://www.progarchives.com/artist.asp?id=165" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/artist.asp?id=165
 
The problem seems to be more extensive... Hope I'm not the only one seeing this...
 


-------------
----------
to meet anyone nose at nose
the walls have hearsay
he go to four feet
take the moon with the teeth
he has a good beak
the stone as roll not heap up not foam


Posted By: lazland
Date Posted: December 06 2012 at 12:19
^i'm getting them as well.

-------------
Enhance your life. Get down to www.lazland.org


Posted By: calm_sea
Date Posted: December 06 2012 at 14:33
This happens on most (not all) band pages.


Posted By: timothy leary
Date Posted: December 06 2012 at 16:35
Yep, all day long


Posted By: Raccoon
Date Posted: December 06 2012 at 17:13
Same with SBB!! Ouch

-------------
      Check out my FREE album: A one-man project   The Distant Dynasty

https://distantdynasty.bandcamp.com/


Posted By: Andy Webb
Date Posted: December 06 2012 at 17:14
Getting it on my end as well. I'll try fiddling with some things, but as a new admin I can't quite say if this is admin or [email protected] material. 

-------------
http://ow.ly/8ymqg" rel="nofollow">


Posted By: Raccoon
Date Posted: December 06 2012 at 17:18
Klaus Schulze... Hope this gets fixed soon! Thanks for trying Andy

-------------
      Check out my FREE album: A one-man project   The Distant Dynasty

https://distantdynasty.bandcamp.com/


Posted By: Andy Webb
Date Posted: December 06 2012 at 17:30
Odd, it seems to be genre based. Odd that not all of the genres are effected though. I'm going to shoot [email protected] an email and see what he says.

-------------
http://ow.ly/8ymqg" rel="nofollow">


Posted By: Andy Webb
Date Posted: December 06 2012 at 18:38
I've stopped getting the error. Can anyone else confirm?

-------------
http://ow.ly/8ymqg" rel="nofollow">


Posted By: timothy leary
Date Posted: December 06 2012 at 18:46
still getting the error when I try to go to band pages


Posted By: Andy Webb
Date Posted: December 06 2012 at 19:06
Can you give an example? Like I said I'm no longer getting it.

Oop, just got it with Klaus Schulze. Maybe I got lucky.


-------------
http://ow.ly/8ymqg" rel="nofollow">


Posted By: infocat
Date Posted: December 06 2012 at 19:09
Cult of Luna

-------------
--
Frank Swarbrick
Belief is not Truth.


Posted By: Finnforest
Date Posted: December 06 2012 at 19:11
Le Orme

-------------



Posted By: timothy leary
Date Posted: December 06 2012 at 19:13
any band I try plus reviews on the front page have not been added to all day


Posted By: Andy Webb
Date Posted: December 06 2012 at 19:14
Yea, apparently I was quite wrong in thinking it had been fixed.



-------------
http://ow.ly/8ymqg" rel="nofollow">


Posted By: timothy leary
Date Posted: December 06 2012 at 19:16
Thanks for trying



Posted By: Andy Webb
Date Posted: December 06 2012 at 19:21
I think we just have to wait for [email protected]'s input now. 

Max is currently working on a solution. Clap


-------------
http://ow.ly/8ymqg" rel="nofollow">


Posted By: timothy leary
Date Posted: December 06 2012 at 22:25
All fixed......great


Posted By: AtomicCrimsonRush
Date Posted: December 07 2012 at 03:14
Yeh got it last night trying to change an album cover =- ruddy hopeless....








-------------


Posted By: Dean
Date Posted: December 07 2012 at 03:16
^ but is it okay now Scott?

-------------
What?


Posted By: AtomicCrimsonRush
Date Posted: December 07 2012 at 03:22
Eugene changed it for me....

Try again

500 - Internal server error.

There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.



Angry



-------------


Posted By: Dean
Date Posted: December 07 2012 at 03:27
So... which page is giving the error?

-------------
What?


Posted By: AtomicCrimsonRush
Date Posted: December 07 2012 at 07:55
changing album info - it wont change new cover pic or find an album when searching on admin section

-------------


Posted By: Dean
Date Posted: December 07 2012 at 08:22
Originally posted by AtomicCrimsonRush AtomicCrimsonRush wrote:

changing album info - it wont change new cover pic or find an album when searching on admin section
More specifically - which band, which album?

-------------
What?


Posted By: The Bearded Bard
Date Posted: October 27 2013 at 03:26
It's on the forum now. Every time I try to open a new page.

-------------


Posted By: Dean
Date Posted: October 27 2013 at 04:02
Same here - to the extent that even posting this reply...
 


-------------
What?


Posted By: The Bearded Bard
Date Posted: October 27 2013 at 04:10
Yes, it was everywhere, but now the problem seem to have been fixed. I'm not having the problems anymore.

-------------


Posted By: AtomicCrimsonRush
Date Posted: October 27 2013 at 15:13
Yes it surfaced yesterday and has since been fixed - Must be a server gl-gl-gl-gl-glitch...

-------------


Posted By: Guillermo
Date Posted: October 28 2013 at 08:02
This is an example of this problem,  in Asia`s  "Live in Moscow" album, an error which I saw since 20 october: http://www.progarchives.com/album.asp?id=4342" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/album.asp?id=4342
 
The problem continues.


-------------
Avatar: Photo of Solar Eclipse, Mexico City, July 1991. A great experience to see. Maybe once in a lifetime.


Posted By: NotAProghead
Date Posted: November 10 2013 at 18:13

500 - Internal server error.


when trying to visit many pages:
http://www.progarchives.com/artist.asp?id=5455" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/artist.asp?id=5455  
http://www.progarchives.com/artist.asp?id=5153" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/artist.asp?id=5153
http://www.progarchives.com/artist.asp?id=2284" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/artist.asp?id=2284
http://www.progarchives.com/artist.asp?id=7053" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/artist.asp?id=7053
http://www.progarchives.com/artist.asp?id=7591" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/artist.asp?id=7591
http://www.progarchives.com/artist.asp?id=7976" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/artist.asp?id=7976
http://www.progarchives.com/artist.asp?id=7454" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/artist.asp?id=7454
and many more.

Looks like about half of all artist pages give the error!!!



-------------
Who are you and who am I to say we know the reason why... (D. Gilmour)


Posted By: Dean
Date Posted: November 10 2013 at 18:46
Oh, that's weird.
 
The Artist data is still on the database, for example ID#5455 is Oxomaxoma and that page is still editable from the Admin Page.
 
it is also still available on Google cache: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Va4CPD_OdZ4J:www.progarchives.com/artist.asp%3Fid%3D5455+&cd=6&hl=en&ct=clnk&gl=uk" rel="nofollow - http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Va4CPD_OdZ4J:www.progarchives.com/artist.asp%3Fid%3D5455+&cd=6&hl=en&ct=clnk&gl=uk
 
...except the cached copy does not have the band's live album, http://www.progarchives.com/album.asp?id=43437" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/album.asp?id=43437  
 
...I wonder if the two are related ... have all these "Error 500" artists been recently updated or have new items added to the discography?


-------------
What?


Posted By: NotAProghead
Date Posted: November 10 2013 at 20:05
I guess either [email protected] is currently making changes or we have a problem (hacked or database corrupted).
Looks like no relation between 500 error and recent updates.

Addition: I can see these unlucky bands' pages from Admin panel,


-------------
Who are you and who am I to say we know the reason why... (D. Gilmour)


Posted By: Exa Gerardo
Date Posted: November 10 2013 at 21:24
Yeah, I recently added the live album, and reviewed another one, but there was no trouble at all then, the only trouble was when posting videos. But now it seems there is also problems with the artist page.


Posted By: NotAProghead
Date Posted: November 11 2013 at 14:57
It seems the problem solved. At least pages I could not open yesterday are available now.

-------------
Who are you and who am I to say we know the reason why... (D. Gilmour)


Posted By: rushfan4
Date Posted: November 12 2013 at 11:16
I got the message trying to access the albums on this artist's page.  http://www.progarchives.com/artist.asp?id=4039" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/artist.asp?id=4039



-------------


Posted By: Tuzvihar
Date Posted: November 12 2013 at 12:18
^ Yep...

-------------


Posted By: NotAProghead
Date Posted: November 12 2013 at 13:17
^^ Nope. The page opens.

-------------
Who are you and who am I to say we know the reason why... (D. Gilmour)


Posted By: rushfan4
Date Posted: November 12 2013 at 13:22
Do the album pages open for you? I get the 500 error. I wonder if the error is because of the Russian letters, which you would not get being in Russia.

-------------


Posted By: NotAProghead
Date Posted: November 12 2013 at 13:30
^ Nope. All ORGIYA PRAVEDNIKOV album pages give 500 error (it was not clear from your post that you mean albums).

Can't say whether the problem is in cyrillic letters. Can't open most of AQUARIUM  http://www.progarchives.com/artist.asp?id=2528" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/artist.asp?id=2528  albums, but in case of ARSENAL  http://www.progarchives.com/artist.asp?id=6020" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/artist.asp?id=6020  about 4/5 of all album pages can be opened. 

From the other hand, the only album from countless ASIA releases which gives 500 error is the one containing Russian letters in its title:  http://www.progarchives.com/album.asp?id=4342" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/album.asp?id=4342  ("Live Москва"). Confused


-------------
Who are you and who am I to say we know the reason why... (D. Gilmour)


Posted By: siLLy puPPy
Date Posted: November 12 2013 at 22:57
I tried to start a new topic but it wouldn't let me!

So i'm getting this just trying to open a link to a particular album.

It is Gunesh Ensemble - http://rateyourmusic.com/release/album/%D0%B3%D1%83%D0%BD%D0%B5%D1%88/%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D1%83_%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%BB%D1%8E/" rel="nofollow - Вижу Землю

i typed copied the title and know it's a link to RYM but on PA it doesn't work (for me anyway)


Posted By: siLLy puPPy
Date Posted: November 12 2013 at 23:02
actually PA page

http://www.progarchives.com/album.asp?id=29873


Posted By: siLLy puPPy
Date Posted: November 12 2013 at 23:09
The first album
http://rateyourmusic.com/release/album/%D0%B3%D1%83%D0%BD%D0%B5%D1%88/gunesh/

from GUNESH ENSEMBLE seems to be missing
http://www.progarchives.com/artist.asp?id=1559

also which i reported in the bug section
the 2nd album link gets an error page
http://www.progarchives.com/album.asp?id=29873


Posted By: Dean
Date Posted: November 13 2013 at 01:10
Originally posted by siLLy puPPy siLLy puPPy wrote:

I tried to start a new topic but it wouldn't let me!

That's because you have less than 5 posts. This is not an error.

-------------
What?


Posted By: siLLy puPPy
Date Posted: November 13 2013 at 22:44
This page doesn't come up by the Gunesh Ensemle

The album is Looking At Earth

http://www.progarchives.com/album.asp?id=29873


Posted By: NotAProghead
Date Posted: November 13 2013 at 22:59
Yes, we're in trouble - many album pages with cyrillic letters give 500 error.
I hope [email protected] is aware of the problem.


-------------
Who are you and who am I to say we know the reason why... (D. Gilmour)


Posted By: siLLy puPPy
Date Posted: November 13 2013 at 23:01
OK. I'm glad someone is aware of it. The same page works on the Jazz Music Archives


Posted By: Sagichim
Date Posted: November 15 2013 at 01:53
David Gilmour's live in Gdansk gives me a 500 error.


Posted By: Tuzvihar
Date Posted: November 15 2013 at 12:34
Originally posted by Sagichim Sagichim wrote:

David Gilmour's live in Gdansk gives me a 500 error.


It contains a Polish diacritic letter in the title...


-------------


Posted By: NotAProghead
Date Posted: November 15 2013 at 12:48
^ I checked some Hungarian albums with lots of diactric letters and they are OK.

I wonder whether [email protected] is aware of the problem. Confused


-------------
Who are you and who am I to say we know the reason why... (D. Gilmour)


Posted By: siLLy puPPy
Date Posted: November 19 2013 at 11:10
I've checked other albums with Cyrillic like Russian Aquarium and they work fine.
Gunesh Ensemble - Looking At Earth still not fixed Unhappy


Posted By: NotAProghead
Date Posted: November 19 2013 at 11:36
As far as I can tell, nothing fixed.
I've started a special thread:  http://www.progarchives.com/forum/forum_posts.asp?TID=95986&PID=4893521#4893521" rel="nofollow - http://www.progarchives.com/forum/forum_posts.asp?TID=95986&PID=4893521#4893521


-------------
Who are you and who am I to say we know the reason why... (D. Gilmour)


Posted By: dr wu23
Date Posted: December 11 2013 at 09:44
First time last night around 11:00 cst....I repeatedly received multiple '500 internal service error messages' ; had to close down the PA web and go elsewhere since it wouldn't stop.
Confused


-------------
One does nothing yet nothing is left undone.
Haquin


Posted By: Horizons
Date Posted: December 11 2013 at 11:19
It was down for everyone.




-------------
Crushed like a rose in the riverflow.


Posted By: zravkapt
Date Posted: January 01 2014 at 16:02
Just tried to add a picture to an artist bio and got the dreaded thread title. My first attempt so I hope it's just 'that time of the year' or something that will be fixed in 24-48 hours.

-------------
Magma America Great Make Again


Posted By: Andy Webb
Date Posted: January 01 2014 at 16:21
Check the files type and make sure it's .jpg; that's often a culprit. If not, just give it a minute and try again, a lot of times it's just server poop.

-------------
http://ow.ly/8ymqg" rel="nofollow">


Posted By: Chris S
Date Posted: January 16 2014 at 03:37
Anyone know what these " Share" icons mean
 see it  http://www.progarchives.com/forum/forum_posts.asp?TID=96107&PN=7#" rel="nofollow">available ..

Proving to be a pain, not seen on PA before. Have I missed this topic in another thread? Maybe..


-------------
<font color=Brown>Music - The Sound Librarian

...As I venture through the slipstream, between the viaducts in your dreams...[/COLOR]


Posted By: chopper
Date Posted: July 02 2014 at 10:10
I've been getting this error a lot today. At the moment I can't get onto the PA home page because of it.



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk