Progarchives, the progressive rock ultimate discography

La tulipe noire - Carnival in Venice

LA TULIPE NOIRE

 

Neo-Prog


From Progarchives.com, the ultimate progressive rock music website

Submitted by M3g52 | 11/14/2018

album: Faded leaves

Review (από Pop-rock.gr):

Εδώ βρισκόμαστε μπροστά στην περίπτωση του «ποτέ μην κρίνεις ένα άλμπουμ από το εξώφυλλο». Το artwork του Faded Leaves, λυπάμαι, αλλά δε θα μπορούσε να ήταν χειρότερο, όχι τόσο το concept, όσο το αποτέλεσμα. Όσο για το περιεχόμενο; Ε, σε κάνει να ξεχνάς επιτόπου το εξώφυλλο. Εκπληκτική δουλειά σε όλα τα επίπεδα που κερδίζει πόντους από την υπέροχη, επική φωνή της τραγουδίστριας Ima (Ιωάννα Μιχαηλίδου).

Το γκρουπ αποτελείται από Έλληνες (σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε ακόμα) και κάνει διεθνή καριέρα -όχι σαν αυτή που σκέφτεστε. Στην Ολλανδία, η προηγούμενη δουλειά τους Shattered Image ανακηρύχτηκε, μετά από δημοψήφισμα ραδιοφωνικού σταθμού, η πέμπτη καλύτερη κυκλοφορία παγκοσμίως αφήνοντας πίσω ονόματα όπως οι Porcupine Tree, Marillion κ.ά. ενώ το γκρουπ έχει λάβει πρόσκληση για το Interfest 2003 στις ΗΠΑ. Αν λοιπόν σας αρέσει το progressive rock, να είστε σίγουροι ότι οι La Tulipe Noir θα σας φανούν πολύ πιο σπουδαία ανακάλυψη από το να ανακαλύπτατε πραγματικά μαύρες τουλίπες.

Related links

Copyright Prog Archives, All rights reserved. | Legal Notice | Privacy Policy | Advertise | RSS + syndications

Other sites in the MAC network: JazzMusicArchives.com — jazz music reviews and archives | MetalMusicArchives.com — metal music reviews and archives

Donate monthly and keep PA fast-loading and ad-free forever.