Forum Home Forum Home > Site News, Newbies, Help and Improvements > Report bugs here
  New Posts New Posts RSS Feed - Active topics navigation doesn't work
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Topic ClosedActive topics navigation doesn't work

 Post Reply Post Reply
Author
Message
MikeEnRegalia View Drop Down
Special Collaborator
Special Collaborator
Avatar
Honorary Collaborator

Joined: April 22 2005
Location: Germany
Status: Offline
Points: 17178
Direct Link To This Post Topic: Active topics navigation doesn't work
    Posted: July 08 2008 at 02:35
I just noticed that on the active topics page the navigation doesn't work ... when I select something from the dropdown (e.g. "last 8 hours") and then try to go to a different page of the list, the selection gets lost. Apparently the selection is stored in an url parameter which used to be in the page navigation, but isn't anymore.

Did [email protected] by any chance upgrade the forum software in the last few days?
Back to Top
Easy Livin View Drop Down
Special Collaborator
Special Collaborator
Avatar
Honorary Collaborator / Retired Admin

Joined: February 21 2004
Location: Scotland
Status: Offline
Points: 15580
Direct Link To This Post Posted: July 08 2008 at 10:26
I've noticed that it is working more intermittently than it used to. Fine right now though. I remember noticing [email protected] said in a post he had change a parameter relating to it which updated the last visited time every x minutes.
Back to Top
chopper View Drop Down
Special Collaborator
Special Collaborator
Avatar
Honorary Collaborator

Joined: July 13 2005
Location: Essex, UK
Status: Offline
Points: 18526
Direct Link To This Post Posted: July 08 2008 at 14:21
I've had problems with it lately, the date in the dropdown box keeps reverting to January 8th 2008 for me.
Back to Top
Vompatti View Drop Down
Forum Senior Member
Forum Senior Member
Avatar
VIP Member

Joined: October 22 2005
Location: Atlantis
Status: Offline
Points: 66598
Direct Link To This Post Posted: July 08 2008 at 14:57
I had the same problem earlier today. It has happened before, but this time it seemed more persistent.
Back to Top
Ricochet View Drop Down
Special Collaborator
Special Collaborator
Avatar
Honorary Collaborator

Joined: February 27 2005
Location: Nauru
Status: Offline
Points: 46300
Direct Link To This Post Posted: August 03 2008 at 06:20
This specific problem is right now, I think, constantly happening. I, at least, haven't been able to navigate from one active topics page to another (selecting "4/8/12/etc. hours ago) at all! Unhappy
Back to Top
Tuzvihar View Drop Down
Special Collaborator
Special Collaborator
Avatar
Honorary Collaborator

Joined: May 18 2005
Location: C. Schinesghe
Status: Offline
Points: 12704
Direct Link To This Post Posted: August 03 2008 at 14:59
I was about to report it too. It happened to me before sometimes but now it's almost every time!
Back to Top
debrewguy View Drop Down
Special Collaborator
Special Collaborator
Avatar
Honorary Collaborator

Joined: April 30 2007
Location: Canada
Status: Offline
Points: 3596
Direct Link To This Post Posted: August 03 2008 at 17:06
I'm relieved to see it's not my computer.
Note to [email protected], I don't see this as a high priority, given the challenges faced by the site lately (hack attack).
Mind you, I've still got an ear to ear grin from the Eagles' show last night at the Magnetic Hill concert site (With John Fogerty, KT Tunstall, Sam Roberts)Clap
"Here I am talking to some of the smartest people in the world and I didn't even notice, Lieutenant Columbo, episode The Bye-Bye Sky-High I.Q. Murder Case.
Back to Top
rushfan4 View Drop Down
Special Collaborator
Special Collaborator
Avatar
Honorary Collaborator

Joined: May 22 2007
Location: Michigan, U.S.
Status: Offline
Points: 62708
Direct Link To This Post Posted: August 03 2008 at 20:06
I'll be a 4th to say that the Active Topics function has seemed to have quit working correctly today.  Hopefully, this is just a temporary glitch.
Back to Top
Pnoom! View Drop Down
Forum Senior Member
Forum Senior Member


Joined: September 02 2006
Location: OH
Status: Offline
Points: 4981
Direct Link To This Post Posted: August 03 2008 at 20:09
If you just change the page number at the top, it works OK. Annoying, but useful if you're getting the problems.
Back to Top
Tuzvihar View Drop Down
Special Collaborator
Special Collaborator
Avatar
Honorary Collaborator

Joined: May 18 2005
Location: C. Schinesghe
Status: Offline
Points: 12704
Direct Link To This Post Posted: August 04 2008 at 04:41
It works fine now. Smile
Back to Top
Easy Livin View Drop Down
Special Collaborator
Special Collaborator
Avatar
Honorary Collaborator / Retired Admin

Joined: February 21 2004
Location: Scotland
Status: Offline
Points: 15580
Direct Link To This Post Posted: August 04 2008 at 13:57
Is everyone ese OK again?
Back to Top
rushfan4 View Drop Down
Special Collaborator
Special Collaborator
Avatar
Honorary Collaborator

Joined: May 22 2007
Location: Michigan, U.S.
Status: Offline
Points: 62708
Direct Link To This Post Posted: August 04 2008 at 14:17
Yes.  It is working correctly today for me.
Back to Top
Pnoom! View Drop Down
Forum Senior Member
Forum Senior Member


Joined: September 02 2006
Location: OH
Status: Offline
Points: 4981
Direct Link To This Post Posted: August 04 2008 at 15:32
Working for me.
Back to Top
MikeEnRegalia View Drop Down
Special Collaborator
Special Collaborator
Avatar
Honorary Collaborator

Joined: April 22 2005
Location: Germany
Status: Offline
Points: 17178
Direct Link To This Post Posted: August 04 2008 at 17:13
Today and yesterday it was out of order again. It comes and goes ... almost seems to me like [email protected] is switching between forum versions, one has the bug and in another one it's fixed.

EDIT: You can all try for yourselves: Just go to the active topic page and select "last 8 hours" from the dropdown. Then when you try to go any other page of the result, the mode automatically defaults back to the first option of the dropdown. This happens because a parameter is missing in the url of those links - it's really a bug in the forum software.


Edited by MikeEnRegalia - August 04 2008 at 17:23
Back to Top
chopper View Drop Down
Special Collaborator
Special Collaborator
Avatar
Honorary Collaborator

Joined: July 13 2005
Location: Essex, UK
Status: Offline
Points: 18526
Direct Link To This Post Posted: August 08 2008 at 14:17
It's happening again now. Every time I try to go on to the next page of Active Topics, the date at the top reverts back to January 11th.
Back to Top
Easy Livin View Drop Down
Special Collaborator
Special Collaborator
Avatar
Honorary Collaborator / Retired Admin

Joined: February 21 2004
Location: Scotland
Status: Offline
Points: 15580
Direct Link To This Post Posted: August 08 2008 at 16:08
As Pnoom says, changing the page number (PN) seems to be a good workaround meanwhile, till it gets sorted.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.148 seconds.

Donate monthly and keep PA fast-loading and ad-free forever.